Stories By Saga

Over ons

SAGA is een digitale uitgeverij die valt onder Lindhardt og Ringhof, de op een na grootste uitgeverij in Denemarken. We zijn al jaren actief in Denemarken en sinds 2014 zijn wij ons op rap tempo aan het uitbreiden op de internationale markt. De visie van SAGA is om geweldig werk van geweldige schrijvers nieuw leven in te blazen door dit digitaal uit te geven als e-books en luisterboeken.

Momenteel zijn we actief op zes verschillende markten met een indrukwekkende lijst van bestsellerauteurs. Jeffrey Archer, Barbara Cartland, Paul Auster, James Patterson en vele anderen zijn welbekende auteurs bij SAGA. Daarnaast publiceert SAGA Nederland het digitale werk van Nederlandse en Vlaamse schrijvers als René Appel, Pieter Aspe, Bavo Dhooge, Tess Franke, Kristien Hemmerechts en Cees Koring.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Voor al onze publicaties werken wij met zorg aan SEO-geoptimaliseerde metadata, IDPF-validatie en toegankelijkheid, en streven we naar zowel interne als externe kwaliteitsgarantie. Wij werken met getalenteerde sprekers voor de productie van onze luisterboeken, die keer op keer zorgen voor een onvergetelijke luisterervaring. We zorgen ervoor dat onze boekomslagen altijd up-to-date te zijn en dat onze e-books gelezen kunnen worden op een breed scala aan apparaten.

Onze missie

Het is onze missie om ervoor te zorgen dat geen enkel boek out-of-print is en daarom streven wij ernaar om elk boek dat ooit geschreven is te digitaliseren. Wij beschouwen digitaal uitgeven als een fantastische kans voor auteurs om hun werk te herpubliceren. Zo worden zij herenigd met hun lezers en kunnen ook toekomstige generaties kennismaken met hun werk.

Studies hebben uitgewezen dat mensen die lezen meer empathie hebben, omdat ze zich beter kunnen inleven in anderen. Het lezen van boeken geeft de wereld van de lezer vorm en maakt deze vaak duidelijker en helderder. Kortom, boeken hebben de kracht om van de wereld een betere plek te maken. Bij SAGA willen we verhalen tot leven wekken om de wereld te verlichten.