| |

Pippi Langkous, het sterkste meisje van de wereld, is terug in een nieuw audiodrama met stemacteurs, geluidseffecten en muziek!

Bereid je voor op een avontuur met Pippi Langkous en haar wortelkleurige haar en bovenmenselijke kracht, het geliefde verhaal van de wereldberoemde auteur Astrid Lindgren.

Hier is alles wat je moet weten over Pippi Langkous

Op 31 mei lanceert Saga het eerste deel van een reeks audiodrama’s van de geliefde klassieker Pippi Langkous. Ze worden bewerkt door de bekroonde auteur Eva Staaf en begeleid door muziek geïnspireerd op de originele liedjes en melodieën, gecomponeerd door twee bekende Deense jazzmuzikanten, Johannes Wamberg en Oilly Wallace. Mis deze kans niet om de super stoere en wilde avonturen van Pippi’s op een geheel nieuwe manier te beleven. 

Astrid Lindgren brak in 1945 door als auteur met Pippi Langkous. Sindsdien zijn er wereldwijd meer dan 60 miljoen Pippi-boeken verkocht en in 78 talen vertaald. Geen enkele Zweedse auteur is in zoveel talen vertaald als Astrid Lindgren. Ervaar de wereldwijde impact van Astrid Lindgren, een toegewijd humanist en voorvechtster van kinderrechten en gelijkheid.

Pippi Langkous – paarden optillen en regels breken sinds 1945

Met haar mismatchte kousen, wortelkleurige haar en sproetengezicht, en niet te vergeten haar bovenmenselijke kracht en veerkracht, is Pippi Langkous een cultureel icoon geworden.  Pippi wordt regelmatig verkozen tot een van ’s werelds favoriete kinderfiguren; zelfvoorzienend, gevat, vrijgevig, en nooit laat iets – of iemand – haar zelfvertrouwen aan het wankelen brengen of haar voordeel doen.

Pippi Langkous

Format: audiodrama
aISBN: 9788728062845
Verteld door: Frank Rigter, Floortje Spliet, Ninthe van Schie, Finn Vogels en vele anderen
Release date: 31 mei 2023

Je hoort hoe Pippi naar Villa Kakelbont verhuist, hoe ze bevriend raakt met Tommy en Annika, mee naar school gaat, tikkertje speelt met de politie, het circus bezoekt en nog veel meer. Waar Pippi is, gebeurt altijd wel iets spannends en grappigs. Ze is niet voor niets het sterkste meisje ter wereld…

Neem voor meer informatie over deze titels of onze volledige catalogus contact op met Fenna Farenhorst via fenna.farenhorst@sagaegmont.com  

Vergelijkbare berichten