|

Maak kennis met romanschrijfster Alexandra Zöbeli

Saga Egmont lanceert Alexandra Zöbeli’s romantische boek voor tuinliefhebbers ‘Ein Ticket nach Schottland’ in zes talen. Fans van Netflix’s Younger zullen dol zijn op dit prachtige liefdesverhaal tegen het wildromantische decor van Schotland dat in Duitsland al 40.000 luisteraars kent!

Alexandra Zöbeli is geboren in Zwitserland en haar boeken spelen zich af in het land Groot-Brittannië, waar ze haar hart aan heeft verloren. Met een flinke portie humor, een scheut passie en met passages die doen denken aan het echte leven, neemt ze haar lezers graag mee naar Schotland, Engeland of Wales. In haar droomachtige verhalen maken we kennis met grappige personages, indrukwekkende landschappen en de onvergelijkbare Engelse schrijfstijl. Maak kennis met Een ticket naar Schotland.

Een ticket naar Schotland van Alexandra Zöbeli

Format: audiobook & e-book (binnenkort print)
ISBN: 9788727112503
aISBN: 9788728033876
eISBN: 9788728033845
Verteld door: Jantine van den Bosch
Release date: Nu beschikbaar

Baan kwijt, vriend kwijt, woning kwijt. Er rest Jo Müller niets anders dan op bijna veertigjarige leeftijd weer bij haar ouders in te trekken. Een advertentie voor een hoveniersstage in Schotland komt daarom precies op het goede moment. Met een stevige portie optimisme in haar bagage vliegt Jo naar de Highlands. Maar in plaats van een groene idylle vindt ze er vooral zwaar werk en een heetgebakerde maar goed uitziende chef-hovenier, Duncan. Duncan denkt helaas dat Jo een volleerd hovenier is en hij drijft haar met zijn eisen tot waanzin.

Reviews van Een Ticket naar Schotland

“… je voelt meteen de drang om naar Schotland af te reizen om dit prachtig beschreven landschap te ervaren. Je kunt je echt verplaatsen in de hoofdpersoon en je voelt de wind, de zon en de zee bijna over je heen komen. 
Ik zal zeker nog een boek van deze auteur lezen.”

Amazon Recensent,
AMAZON

“Je vindt de liefde van de auteur voor Schotland in elke regel terug.”

Amazon Recensent,
AMAZON

Neem voor meer informatie over deze titels of onze volledige catalogus contact op met Fenna Farenhorst via fenna.farenhorst@sagaegmont.com  

Vergelijkbare berichten