| |

Hét goede voornemens audioboeken pakket van 2024

Is jouw lijst met goede voornemens al klaar? Ongeacht of je dit jaar beter wilt slapen, de uitdagingen van de online datingwereld wilt trotseren, keuzestress wilt verminderen of financieel onafhankelijk wilt worden – we hebben een reeks auditboeken samengesteld die precies aansluit bij jouw ambities.

Deze boeken bieden niet alleen waardevolle kennis, maar maken ook optimaal gebruik van je tijd – luister naar ze tijden het reizen, sporten of gewoon terwijl je ontspant op de bank. Dus zet die koptelefoon op en begin aan jouw spannende reis naar transformative verandering!

Het no-nonsense slaap boek van Dr. Steven Laureys

Format: audiobook
Audio ISBN: 9788727142357
Verteld door: Louis van Beek
Release date: 1 januari 2024

De slaap is wellicht de spannendste fase waarin ons brein zich kan bevinden. Maar waarom slapen we? En wellicht nog belangrijker: waarom slagen we er soms niét in te slapen? Wereldvermaard professor neurologie Steven Laureys duikt in het slapende brein en legt uit waarom een goede nachtrust zo belangrijk is. En ook: hoe jijzelf aan een betere, diepere slaap kunt werken.

Online dating: The good, the bad and the ugly van Dr. Lara Hallam

Format: audiobook
Audio ISBN: 9788727139326
Verteld door: Verona Stam
Release date: 1 januari 2024

Een tussenpartij inschakelen bij de zoektocht naar een partner – dat doet de mens al sinds het begin der tijden. Onze eenentwintigste-eeuwse variant daarvan? Online dating! Maar wie doet er eigenlijk precies aan online daten, hoe daten ze, en welke lessen kunnen we trekken uit hun ervaringen? Online dating: the good, the bad and the ugly brengt het (liefdes)leven van de online dater in kaart. Aan de hand van hun verhalen én wetenschappelijk onderzoek ontdek je hoe je een succes kunt maken van jouw eigen onlinedatingverhaal.

FIRE van Charlotte van Brabander

Format: audiobook
Audio ISBN: 9788727139340
Verteld door: Sanne Bosman
Release date: 1 januari 2024

In FIRE legt Charlotte aan de hand van haar eigen verhaal uit hoe je de weg naar financiële vrijheid plant. FIRE staat voor Financial Independence, Retire Early. Dankzij dit boek zal jouw relatie met geld verbeteren: je leert een slim financieel plan uitstippelen en succesvol beleggen, sparen en investeren. Hierdoor word je financieel onafhankelijk en kan je, met wat geluk, vroeger dan voorzien met pensioen.

Twintigerstwijfels en dertigersdilemma’s van Nienke Wijnants

Format: audiobook
Audio ISBN: 9788727111919
Verteld door: Nienke Wijnants
Release date: 22 januari 2024

In Twintigerstwijfels en dertigersdilemma’s verklaart psycholoog Nienke Wijnants de keuzestress, de sociale vergelijking en de zingevingsvragen die plotseling de kop op steken en geeft ze bruikbare tips om hiermee om te gaan. Maar bovenal inspireert Wijnants om juist in deze uitdagende levensfase weerstand te bieden aan sociale druk, om bewuster keuzes te maken en vanuit eigen overtuiging het leven te leiden dat bij jou past.

Neem voor meer informatie over deze titels of onze volledige catalogus contact op met Fenna Farenhorst via fenna.farenhorst@sagaegmont.com  

Vergelijkbare berichten