| | |

Bridget Jones – daar is ze dan eindelijk op de Nederlandse audioboekenmarkt

Vijfentwintig jaar na het verschijnen van de eerste vertaling kan Bridget Jones met haar inmiddels zo bekende avonturen bij de luisteraar terecht. Of mogelijk is het wel andersom en kan de luisteraar nu eindelijk bij Bridget Jones terecht. Misschien niet voor concreet advies, maar wel voor het delen van een lach en een traan, voor een glas wijn of een bak ijs – maar vooral voor dat ultieme feelgood gevoel. De eerste drie audioboeken komen in december uit en het vierde deel volgt begin 2023. Maximaal luistercomfort voor de feestdagen!

Bridget Jones’s Diary is het hilarische en verwoestend zelfbewuste verslag van het leven van een dertigjarige single in Londen op een gedoemde zoektocht naar zelfverbetering. Met een mix van luchtige charme, existentiële somberheid en vertederende zelfspot heeft Bridget Jones een gevoelige snaar geraakt bij miljoenen lezers over de hele wereld. Nu ook te luisteren.

De wilde jaren zijn voorbij! Maar niet voor lang. Aan het einde van ‘Bridget Jones: het dagboek’ eindigde Bridget met Mark Darcy, de man van haar dromen. Nu, in ‘het nieuwe dagboek’, lezen we meer over het bewogen leven van Bridget, al slingerend door een wirwar van zelfhulpboek-theorieën en krankzinnig advies van haar vrienden, in een knipperlicht relatie met Mark Darcy en aan haar zijde een moeder die geobsedeerd is door eierpellers, begint Bridget aan een spirituele openbaring die haar naar de kust van Thailand brengt…

Veertien jaar nadat ze Mark Darcy heeft ontmoet, heeft Bridget’s leven onverwachtse wendingen genomen. Maar ondanks de nieuwe uitdagingen van online daten, alleenstaand ouderschap, veranderende kledingmaten en verbijsterend complexe apparatuur, is ze nog steeds dezelfde onbedwingbare en innemende persoon die we ons allemaal herinneren van de eerdere boeken. Terwijl Bridget zich een weg baant door nieuwe problemen zoals vernederingen tijdens een schoolfeest en generatieoverschrijdende seks, leert ze dat het leven nog niet voorbij is als je een leesbril nodig hebt.

Bridget Jones is zwanger… maar van wie?In dit vierde deel van de Bridget Jones-saga is onze heldin zwanger geraakt. Maar van wie? Bekentenis: ze weet het zelf niet. Er zijn twee kandidaten, die samen de perfecte man vormen… maar afzonderlijk zijn ze allebei onuitstaanbaar. In het nieuwe jaar kom je erachter!

Voor meer informatie over deze titel of onze volledige Nederlandse catalogus kun je contact opnemen met Fenna via fenna.farenhorst@sagaegmont.com

Vergelijkbare berichten