| |

Zweedse bestseller binnenkort beschikbaar in het Nederlands: Het domino-effect

Na het succes in Zweden is Het domino-effect van Carolina Angelis in september eindelijk beschikbaar in het Nederlands als audioboek, e-book (en binnenkort ook in print)! Het domino-effect is een verbluffende thriller boordevol actie met internationale intriges waar veel op het spel staat.

Een maar al te realistische spionagethriller die zich afspeelt in het zeer omstreden gebied van de Baltische Zee

In Het domino-effect wordt Zweden opgeschrikt door onverklaarbare stroomstoringen, sabotage en gegevensstoringen in kritieke systemen. Wat niemand weet is dat de Russische inlichtingendienst een plan in werking heeft gezet, waarbij Gotland een pion is in het spel om de controle over het hele Oostzeegebied. Als dat stuk valt, zullen de anderen snel volgen.

“Wat ik precies heb gedaan in de bijna twintig jaar dat ik bij de Zweedse inlichtingendienst werkte, zal ik nooit bekendmaken, maar sommige gebieden waar ik toen aan werkte, zijn vandaag de dag uiterst relevant”, zegt veiligheidsadviseur en auteur van de spionagethriller Het domino-effect, Carolina Angelis, over haar eigen ervaring bij de Zweedse inlichtingendienst.

Geïnspireerd op waargebeurde feiten en op de ervaringen

Carolina Angelis gebruikt haar twintigjarige carrière bij de Zweedse inlichtingendienst om het spannende verhaal van een hedendaagse spion te vertellen. Het is een authentieke en actuele thriller geïnspireerd op ware gebeurtenissen. Haar expertise in de malafide wereld van internationale spionage schijnt door als haar fictieve alter ego zich haast om de dag te redden.

Perfect voor iedereen die houdt van spionagethrillers en actuele gebeurtenissen. Fans van onder andere Daniel Silva en Rob Sinclair zullen dit boek niet kunnen neerleggen!

“Een verontrustend echte spionagethriller.”
Jessica Josefsson, TV4-journalist
Snel, en maar al te dicht bij een nare realiteit.”
– Patrik Oksanen, journalist, auteur en deskundige op het gebied van veiligheidsbeleid

Het domino-effect

Format: audioboek, e-book & print
ISBN: 9788727112510
aISBN: 9788728454916
eISBN: 9788728455128
Verteld door: Karin Douma
Release date: 4 september 2023

Inlichtingenofficier Jackie Philipsson verstopt zich voor de buitenwereld in een gehuurd appartement in Visby. Haar laatste opdracht heeft diepe wonden bij haar achtergelaten die misschien nooit zullen genezen. Intussen twijfelt ze sterk of ze door haar net ontdekte familieachtergrond ooit nog weer zal kunnen terugkeren naar haar oude leven.

Wanneer haar baas en mentor Anton haar vraagt om Operatie Witte Sneeuw te leiden, heeft ze echter weinig keus. Haar kennis en deskundigheid zijn meer dan ooit nodig. Zweden heeft te maken met onverklaarbare stroomstoringen, sabotage en computerstoringen in vitale systemen. Is het echt gewoon een kwestie van toeval of zijn er ernstigere oorzaken?

Wat niemand weet, is dat de Russische inlichtingendienst bezig is met de uitvoering van een plan waarbij Gotland de dominosteen vormt in het spel om de controle over het hele Oostzeegebied. Als die dominosteen valt, zullen de anderen snel volgen. Voor Jackie en haar team wacht een bloedstollende race tegen de klok, waarin dubbele agenda’s en verraad ernstige gevolgen hebben.


Neem voor meer informatie over deze titels of onze volledige catalogus contact op met Fenna Farenhorst via fenna.farenhorst@sagaegmont.com  

Vergelijkbare berichten