| |

Vier Koningsdag met deze koninklijke titels!

Koningsdag staat voor de deur en dat betekend een dag vol feestelijke activiteiten en oranjegekte. Maar misschien heb jij wel zin om deze Koningsdag even rustig aan te doen en te genieten van een goed boek. Dat snappen wij volkomen en daarom delen we in deze blogpost een aantal geweldige boekensuggesties om je dag nog beter te maken. Dus ga lekker zitten, pak een kopje koffie (of een oranje tompouce) en laat je inspireren door onze Koningsdag-leestips.

Aanslag op de dam van Joop van Riessen | 📚Politieroman

Format: audioboek
Audio ISBN: 9788727053837
Verteld door: Inge Ipenburg
Release date: 20 april 2023

Schokkend en superspannend: ‘Aanslag op de Dam’ is het spannende vijftiende deel van de Anne Kramer-reeks. De delen zijn los van elkaar te lezen. Dit kersverse deel is opnieuw gebaseerd op een waargebeurde ervaring uit Van Reisen’s lange politiecarrière.

Schaduwkoningin van Garvin Pouw | 📚Fantasy

Format: audioboek
Audio ISBN: 9788728304464
Verteld door: Miranda Jansen
Release date: nu beschikbaar

Het woud van Valta is prachtig, vol bijzondere bomen, planten, dieren en fenomenen. Maar de Valta is ook een strijdtoneel. De veldheer Isinger heeft het gemunt op de elfendorpen. De blauwe waternimf Nîve is voortdurend op de vlucht, in het gezelschap van de al even ongelukkige Nakisa. Dan speelt het toeval hen het magische zwaard van een Donkere Nimf in handen. Zullen zij het zwaard kunnen gebruiken om de elfen te verdedigen, of brengt het hen alleen maar in nog groter gevaar? En wat is eigenlijk het doel van de wrede Isinger? Mysteries en betovering te over in “Schaduwkoningin”, het eerste boek dat zich afspeelt in Valtada, een ongelooflijk gedetailleerd uitgewerkte fantasy-wereld. Er zijn intussen twee sequels: “Schimmenstorm” en “Schervengodin”.

Thomas de stoomlocomotief: De koning van het spoor | 📚Voor kinderen vanaf 3 jaar

Format: audio & e-book 
Audio ISBN: 9788726868746
E-book ISBN: 9788726866834
Verteld door: Jurgen Theuns
Release date: nu beschikbaar

De graaf van Sodor vraagt Thomas en zijn vrienden om Millie de stoomlocomotief te helpen een kasteel te herbouwen. Dit kasteel was lang geleden eigendom van de koning van Sodor, wiens kroon werd gestolen. Zou die nog ergens verstopt kunnen liggen? Ga mee op avontuur!

Keizerin Orchidee van Anchee Min | 📚Historische roman

Format: audio & e-book 
Audio ISBN: 9788726996302
E-book ISBN: 9788726839241
Verteld door: Cystine Carreon
Release date: nu beschikbaar

“Als je een man was geweest, Orchidee, had je makkelijk China kunnen besturen,” zei de keizer Hsien Feng van China tegen zijn vrouw. Orchidee was een normaal meisje van lage komaf, maar is door keihard werken opgeklommen tot keizerin in China. Duizenden concubines in de mysterieuze Verboden Stad in Peking heeft ze achter zich gelaten door de wensen van de keizer te begeren. Als keizerin helpt ze haar man wanneer Westerse grootmachten steeds meer China beginnen binnen te dringen. Of ligt het grootste gevaar voor haar positie dichterbij dan dat ze denkt?

Met vlag en wimpel van Kelly Collins | 📚Romantiek

Format: audioboek
Audio ISBN: 9788726914986
Verteld door: Alexander de Ridder
Release date: nu beschikbaar

Het leven van Paul Yoder staat of valt met het doen van grote dingen. Hij is charmant, intelligent en steenrijk, maar wat hij het liefste wil is iemand vinden die van hem houdt zoals hij is, iemand die meer ziet dan wat hij aan rijkdom te bieden heeft. Als Melody Harper in de spiegel kijkt, ziet ze een ongelukkige vrouw met overgewicht. Ze mag dan meer dan zestig kilo zijn afgevallen, maar daarmee is ze haar zelfhaat en onzekerheid niet kwijt. Haar grootste wens is een man vinden die van haar houdt, met al haar gebreken. Ga met Paul en Melody mee op reis en ontdek dat wat er in je hart leeft, er het meeste toe doet.

Neem voor meer informatie over deze titels of onze volledige catalogus contact op met Fenna Farenhorst via fenna.farenhorst@sagaegmont.com  

Vergelijkbare berichten