| |

Alles wat je moet weten over de Scandinavische misdaadkoning en de Ravn-serie  

Ontmoet de nieuwe Deense koning van de crime

De Deense auteur Michael Katz Krefeld heeft meer dan 1,2 miljoen boeken verkocht in Denemarken, een land met 5,8 miljoen inwoners. Zijn boeken zijn verkocht voor publicatie in meer dan 20 landen. Krefelds misdaadserie over Cecilie Mars en de Ravn-serie zijn door critici geprezen en hebben herhaaldelijk de bestsellerlijsten gehaald. De Deense audio-editie van het laatste deel in de Ravn-serie, Imperiet, heeft zelfs een fantastische finishing rate van 89%. De eerste drie delen van de serie zijn nu ook beschikbaar als eBook en audiobook in het Nederlands. 

Over Michael Katz Krefeld 

Michael Katz Krefeld is één van de meest gelezen Deense misdaadauteurs van eigen bodem, geprezen door critici en lezers voor zijn meermaals bekroonde werk. Krefeld zette zijn tanden als scenarioschrijver in de filmindustrie en dit is duidelijk te zien in zijn harde thrillers, die dynamisch zijn en enorm onvoorspelbaar. Krefeld is een van de favoriete auteurs van Deense misdaadlezers en won in 2018 en 2022 de Crime Fair Publieksprijs en in 2016 de Martha Award.  

Ravn-serie 

Krefeld is auteur van de bestseller Ravn-serie over privédetective Ravn en zijn Engelse bulldog Møffe, die tot nu toe uit 7 delen bestaat. Saga Nederlands heeft in 2022 de eerste drie delen van de serie als eBook en audiobook uitgebracht. 

Voor fans van John Grisham en James Patterson. 

Detective Thomas Ravnsholdt, ook wel Ravn genoemd, is met ziekteverlof nadat zijn vriendin, Eva, op brute wijze is vermoord. Ravn wordt uit zijn verdriet gerukt wanneer een goede vriend hem om hulp vraagt bij het vinden van een jong meisje dat een paar jaar eerder spoorloos is verdwenen.  

Een eenzame man heeft geld verduisterd om naar een geheime bijeenkomst in Berlijn te kunnen reizen, waarna hij spoorloos verdwijnt. Verschillende alleenstaande mannen zijn op mysterieuze wijze verdwenen in Berlijn en de zaak gaat terug tot de Stasi-tijd. Ravn brengt zichzelf in groot gevaar als hij het mysterie probeert op te lossen door de gruwelen uit het verleden tot leven te brengen… 

Ravn wordt ingehuurd door de rijke directeur Ferdinand Mesmer om diens vermiste zoon Jakob te vinden, die 10 jaar geleden de sekte “Gods Uitverkorenen” stichtte. Hij lokaliseert Jakob en zijn laatste discipelen op een afgelegen landgoed. Langzaam komt er een zowel verschrikkelijk als gekmakend geheim aan het licht in het gedeelde verleden van James en Ferdinand Mesmer. Een geheim dat desastreuze gevolgen heeft voor iedereen. 

Neem voor meer informatie over deze titels of onze volledige catalogus contact op met Fenna Farenhorst via fenna.farenhorst@sagaegmont.com  

Vergelijkbare berichten