| |

Top 5 audioboeken om je aan je nieuwjaarsresoluties te houden

Wil je van 2023 het beste jaar maken dat het kan zijn? Dan begin je met de nieuwjaarsresoluties die je voor dat jaar hebt opgesteld!  

Deze luisterboeken zullen je helpen vaardigheden en competenties te ontwikkelen om je te ondersteunen bij het bereiken van je doelen – ongeacht of je een reis van duurzaamheid, nieuwe kennis of zelfontwikkeling wilt beginnen. Al deze audioboeken ondersteunen je bij het bereiken van je voornemens en zoveel meer in het leven.  

Luister naar de lessen van deze audioboeken die je tot ver na 2023 met je mee kunt dragen! 

Start het nieuwe jaar met een audiobooek van bestsellerauteur, ondernemeer en filantroop Tony Robbins. Succes voor het oprapen!’ is een beknopte en makkelijk te begrijpen gids met de meest krachtige en levensveranderende tools en principes van Tony Robbins, bestsellerauteur en een grote naam in ‘peak performance’, nu bijgewerkt met nieuw materiaal.

Laat je inspireren door het verhaal van bioloog en kunstenaar Merijn Tinga, die in actie komt om aandacht te vragen voor het wereldwijde plasticprobleem. Zijn verhaal, vol hoogte- en dieptepunten, toont aan dat iedereen het verschil kan maken: dankzij Merijn komt er per 1 juli 2021 statiegeld op kleine plastic flesjes.

Marith vertelt over wat ze tegen komt in haar werk als seksjournalist en hoe haar open relatie op de klippen loopt. Heeft seksuele vrijheid dan toch een keerzijde? (S)experimenteren is een ondeugend en realistisch audiobook om het nieuwe jaar mee te beginnen.

Verbreed je kennis met onze Alles over historia collectie. We kennen niet alle antwoorden, maar historici en archeologen hebben steeds betere werktuigen om de vele raadsels van de oudheid op te kunnen lossen. Dit zijn 50 van de spannendste mysteries, die nog steeds fascineren en discussie oproepen. Luister of lees naar deze titel of één van de andere 65 titels van Alles over historia. 

Kleine gewoonteveranderingen voor een nóg leuker leven. Meest nuchtere en praktische zelfhulpboek ooit niet je leven 180 graden omgooien maar kleine, wezenlijke dingen definitief veranderen helpt je om realistische doelen te stellen haalbaar voor iedereen! 

Neem voor meer informatie over deze titels of onze volledige catalogus contact op met Fenna Farenhorst via fenna.farenhorst@sagaegmont.com  

Vergelijkbare berichten