| |

Verdiep je in de meesterlijke werken van Jeffrey Archer

Jeffrey Archer is een Britse bestsellerauteur en voormalig politicus. Hij heeft gestudeerd in Oxford en werd later parlementslid, vicevoorzitter van de Conservatieve Partij en lid van het Hogerhuis. Zijn politieke carrière eindigde in een schandaal en hij wendde zich tot het schrijven en er zijn wereldwijd meer dan 275 miljoen exemplaren van hem gepubliceerd. 

Hij is misschien wel het bekendst om de “Clifton kronieken” en zijn kaskraker “Kane en Abel”, die nummer één stond op de bestsellerlijst van de New York Time en de inspiratie vormde voor een populaire miniserie met Peter Strauss en Sam Neill in de hoofdrollen. Hier vind je een overzicht van zijn schrijfwerk.

Epische romans en spannende pageturners

Epische romans, spannende pageturners en zelfs korte verhalenbundels en non-fictie. Jeffrey Archer schrijft uitzonderlijk veel en met meer dan 275 miljoen verkochte boeken wereldwijd is hij een van de meest gelezen auteurs aller tijden.

Hieronder geven we je een overzicht van een aantal van de meest gelezen series en boeken van Jeffrey Archer.

De Kane en Abel-serie

Kane en Abel (Boek 1)

Format: audioboek & e-book (binnenkort ook als printboek!)
aISBN: 9788726488173
eISBN: 9788726487909
Verteld door: Ron Brandsteder
Release date: Nu beschikbaar

De Kane en Abel-serie is een trilogie over macht, liefde en de grillen van het lot.  Kane en Abel worden op dezelfde dag geboren in 1906. Abel groeit op in armoede als vondeling nadat zijn moeder sterft tijdens de bevalling.

Duizenden kilometers verderop wordt William Kane geboren en opgevoed door een oude, voorname en zeer rijke familie.

Wanneer de twee mannen elkaar vele jaren later ontmoeten, worden ze aartsvijanden.

Duik in het verhaal en ervaar de serie over Kane en Abel.

De Gevangenisdagboeken

Gevangenisdagboek – Hel (Boek 1)

Format: audioboek & e-book
aISBN: 9788726488319
eISBN: 9788726487763
Verteld door: Huub Dikstaal
Release date: Nu beschikbaar

Naast thrillers schrijft hij korte verhalen en toneelstukken. In zijn autobiografische trilogie ‘Gevangenisdagboeken’ doet hij verslag van de celstraf die hij moest uitzitten na een veroordeling voor meineed. 

Standalones

Geboren rivalen

Format: audioboek & e-book (binnenkort ook als printboek!)
aISBN: 9788726488135
eISBN: 9788726487947
Verteld door: Jeroen Tjepkema
Release date: Nu beschikbaar

In de jaren ’40 in Hartford, Connecticut, wordt een tweeling gescheiden bij geboorte. Nat Cartwright wordt opgevoed door middenklasse ouders terwijl zijn broer Fletcher Davenport opgroeit in rijkdom. Ze weten niet van elkaars bestaan af en volgen verschillende paden: Nat wordt oorlogsheld en bankdirecteur, Fletcher afgestudeerd aan Yale en senator. Ze ervaren beiden tragiek maar overwinnen obstakels om hun ware zelf te worden. Dit boek van bestsellerauteur Jeffrey Archer is een kroniek van deze twee mannen en hun uiteindelijke hereniging.

Geen top te hoog

Format: audioboek & e-book
aISBN: 9788726488241
eISBN: 9788726487831
Verteld door: Huub Dikstaal
Release date: Nu beschikbaar

Charlie Trumper, opgegroeid in de sloppenwijken van Oost-Londen, erft de groente- en fruitkar van zijn grootvader. Met hulp van Becky Salmon streeft hij ernaar om “De Eerlijke Handelaar” te worden. De Eerste Wereldoorlog brengt echter uitdagingen met zich mee en een oude vijand blijft Charlie achtervolgen. ‘Geen top te hoog’ vertelt het verhaal over Charlie’s reis van arme groenteventer tot succesvolle warenhuismagnaat in een turbulente eeuw.

Het Van Gogh bedrog

Format: audioboek & e-book
aISBN: 9788726488210
eISBN: 9788726487862
Verteld door: Inge Ipenburg
Release date: Nu beschikbaar

Na de moord op een oude aristocrate en de aanslag op het WTC, probeert de FBI een verband te leggen tussen beide gebeurtenissen en een kostbaar Van Gogh schilderij. Anna Petrescu, verondersteld dood in de WTC aanval, gaat op zoek naar gerechtigheid voor de moord. Ze reist van Amerika tot Boekarest om een mysterieus netwerk bloot te leggen dat bereid is alles te doen voor het kunstwerk. Het is pas bij haar terugkeer naar New York dat het mysterie achter Van Gogh’s Zelfportret met verbonden oor onthuld wordt.

Neem voor meer informatie over deze titels of onze volledige catalogus contact op met Fenna Farenhorst via fenna.farenhorst@sagaegmont.com  

Vergelijkbare berichten