|

Een zomer vol nieuwe paperback releases!

Saga Egmont presenteert met trots de nieuwe zomer brochure voor paperbacks. De internationale digitale uitgeverij publiceert sinds 2013 in meer dan 15 talen. Daarnaast publiceert de Nederlandse afdeling sinds 2023 ook boeken, via Print on Demand (POD). In 2024 komen daar een hoop nieuwe releases bij. De nieuwe paperback releases zijn terug te vinden in de zomer brochure.

Na het succesvol release van vier POD boeken van sterke vrouwelijke auteurs, brengt Saga Egmont deze zomer 10 toptitels uit van onder andere internationale bestsellerauteurs Jeffrey Archer en James Patterson. Ontdek hieronder alles over deze 10 nieuwe titels.

Saga Egmont Zomer 2024 Brochure


Bekijk alle nieuwe releases in het kort

James Patterson

thrillers

’s Werelds nr. 1 auteur! James Patterson (1947) is een Amerikaanse auteur en filantroop. Sinds 1976 heeft hij meer dan 200 boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal ruim 400 miljoen exemplaren zijn verkocht. Tientallen titels stonden bovenaan de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder boeken die hij samen met Bill Clinton en Dolly Parton schreef. Patterson is het meesterbrein achter de Alex Cross en Women’s Murder Club thrillerreeksen, die beide zijn verfilmd.

Hitte – 24 juli

Onder het prachtige leven van Nina Bloom, een succesvolle advocaat en moeder in New York, ligt een fundament van leugens dat wankelt wanneer een zaak een duistere gebeurtenis uit haar verleden naar de oppervlakte brengt. Geconfronteerd met de zaak van een ter dood veroordeelde man, kent Nina de echte moordenaar – een geheim dat haar façade dreigt te verbrijzelen.

Moordweekend – 16 augustus

Abbie, Winnie, Serena en Bryah’s weekend in Monte Carlo escaleert van luxueus genot naar een nachtmerrie wanneer ze, omsingeld door politie op een jacht, ontwaken en beschuldigd worden van ondenkbare misdaden. Hun droomvakantie verandert abrupt in een raadsel van valse beschuldigingen – of zijn ze niet zo onschuldig als ze denken?

Annika Estassy

feelgood

Zweedse feelgood voor een heerlijke Nederlandse zomer! Annika Estassy (1962) is geboren in Nice en groeide op in Senegal en Frankrijk voordat ze als tiener naar Zweden verhuisde. Ze is opgeleid als journalist en werkte in de filmindustrie en als voorzitter van een Zweedse Studentenvakbond voordat ze fulltime schrijver werd. Woonachtig in Frankrijk spelen veel van haar boeken zich af tussen de Franse bergen en zee. Ze heeft meer dan 100.000 exemplaren verkocht van haar romans.

Het is zonniger in Zuid-Frankrijk – 7 juni

Na het plotselinge overlijden van haar man wordt Louise geconfronteerd met het schokkende besef van zijn verborgen schulden en begint ze te twijfelen aan alles wat ze dacht te weten; een impulsief besluit voert haar naar het zuiden van Frankrijk. Terwijl Louise de schaduw van haar man achter zich laat en in het onbekende stapt, opent zich een pad naar zelfontdekking en nieuwe kansen in het zonnige Frankrijk.

De wijngaard tussen berg en zee – 3 juli

Met een dreigende scheiding en het vooruitzicht haar hond Pollux te verliezen, jaagt Nelly in de Franse wijngaarden en bij pension ‘Les Gallines’ op een transformatie die haar huwelijk kan redden. In de warme Franse zon werkt Nelly hard, zowel op het land als aan zichzelf, vastberaden om Mats te laten zien dat de beste versie van haar de strijd om Pollux waard is.

Groene vingers gezocht – 9 augustus

In het rustige Måneby vlechten de levens van Agnes, een tuinliefhebster wiens ziekte haar passie belemmert, en Leyla, die met haar zoon Stockholm ontvlucht vanwege een falend huwelijk, samen; een kleurrijke tuin en een vrolijke kaketoe markeren het startpunt van hun nieuwe begin.

De verpleegster
Kristian Corfixen

true crime

Een uit de hand gelopen dorpsroddel of sinistere sociopathie? Kristian Corfixen volgde de zaak van Christina Aistrup Hansen namens het Deense dagblad Politiken. Het boek dat hij daarover schreef, ‘De verpleegster‘, werd onderscheiden met verschillende prijzen.

De verpleegster – 25 juni

Is zij de perfecte verpleegster… Of een engel des doods? In het ziekenhuis van Nykøbing Falster sterft een patiënt zonder duidelijke doodsoorzaak. De politie wordt gebeld en een verdachte verpleegster komt in beeld: er zijn de laatste jaren meer vreemde sterfgevallen geweest, en telkens was Christina Aistrup Hansen van dienst. De geruchtenmolen komt op gang, de media pikt het verhaal op. Maar bewijzen zijn er niet.

Jeffrey Archer

literatuur & thrillers

Ontdek de meesterwerken van internationale bestellerauteur Jeffrey Archer! Jeffrey Archer (1940) is een Britse auteur en voormalig politicus. Hij was vijf jaar lid van het Lagerhuis en zesentwintig jaar lid van het Hogerhuis. Archer debuteerde als schrijver in 1974 en heeft sindsdien meerdere internationale bestellers geschreven. Naast thrillers schrijft hij korte verhalen en toneelstukken. Jeffrey Archer is een van de meest succesvolle auteurs van het Verenigd Koninkrijk.

Het Van Gogh bedrog – 18 juni

De wrede moord op een oude aristocratische dame in haar buitenhuis, de avond voor de aanslag op het World Trade Center in New York, stelt de FBI en Interpol voor een schijnbaar onmogelijke opgave. Want wat zit er toch achter de onweerstaanbare aantrekkingskracht van Van Gogh’s schilderij ‘Zelfportret met verbonden oor’?

Kop, jij wint! – 15 juli

In het Leningrad van 1968 moet de jonge, beloftevolle Alexander Karpenko na de moord op zijn vader door de KGB, samen met zijn moeder vluchten uit Rusland, waarbij een muntworp in de haven hun lot tussen Amerika en Engeland bepaalt.

Wegen naar roem – 20 augustus

Jeffrey Archer brengt George Mallory, de veelbelovende oorlogsveteraan die erop gebrand was als eerste de top van de Everest te bereiken, tot leven; zijn lot, slechts een mysterie tot de laatste pagina, zou de geschiedenis van bergbeklimmen kunnen herschrijven.

Kane en Abel – nu beschikbaar!

William Lowell Kane en Abel Rosnovski, geboren op dezelfde dag maar werelden uit elkaar, zijn voorbestemd om, in een felle strijd om macht en rijkdom, elkaars grootste rivalen te worden, tot het bittere einde.

Geboren rivalen – nu beschikbaar!

In de late jaren ’40 in Hartford, Connecticut, volgt Geboren Rivalen het uiteenlopende pad van gescheiden tweelingbroers – de een opgevoed door een lerares en een verzekeringsagent, de ander door een rijke CEO – wiens levens gekenmerkt worden door tragiek en weerzien. ‘Geboren Rivalen’ is een verhaal van macht, identiteit en de onbreekbare band tussen broers tegen de achtergrond van een snel evoluerende Amerikaanse samenleving.


Neem voor meer informatie over deze titels of onze volledige catalogus contact op met Fenna Farenhorst via fenna.farenhorst@sagaegmont.com  


Vergelijkbare berichten