| |

Bloedstollende achtbaanrit vol spanning en intrige: ‘Het Raadsel’ van Isabella Maldonado is nu beschikbaar!

Een nieuwe ster binnen de misdaadfictie is nu beschikbaar in het Nederlands. In Het Raadsel van de bestsellerauteur Isabella Maldonado worden lezers meegesleept in een duister en gelaagd mysterie dat je ademloos achterlaat. Met een scherp oog voor detail en een meesterlijke beheersing van plotwendingen, weet Maldonado een verhaal te creëren dat doordrenkt is van suspense en onverwachte onthullingen. Dit boek is met moeite neer te leggen!

Het boek is niet alleen beschikbaar als e-book en audioboek, maar is dit najaar ook als boek te koop! Fans van misdaadromans en thrillers, van James Patterson, Robert Dugoni en Sue Grafton, zullen meegevoerd worden door dit meesterlijke verhaal over bedrog, verraad en gerechtigheid.

Over Isabella Maldonado

De Amerikaanse bestsellerauteur Isabella Maldonado (1965) is een voormalig FBI-onderzoeker die meer dan twee decennia aan ernstige geweldsmisdrijven heeft gewerkt voordat ze zich tot thrillers wendde. Netflix heeft recent de filmrechten gekocht van Het Raadsel en superster Jennifer Lopez heeft getekend voor de hoofdrol en zal ook de regie voor haar rekening nemen.

“Het Raadsel is een hartverscheurende roman vanaf pagina één. Het voldoet aan alle eisen voor een eersteklas thriller: een scherp plot, grote inzetten en personages – goed en slecht en overal daartussenin – die zo rijkelijk getekend zijn dat je zou zweren ze ooit een keer te hebben ontmoet. Ik heb dit boek in één keer uitgelezen en ik garandeer je dat jij dat ook zult doen. Oh, nog een belofte: je zult absoluut dol zijn op de Warrior Girl!”
Jeffery Deaver, bestsellerauteur van de New York Times
Intens, schrijnend en direct verslavend, ‘Het Raadsel’ was adembenemend. Isabella Maldonado heeft een onvergetelijke heldin gecreëerd met haar personage Nina Guerrera, de toegewijde FBI-agent en trauma-overlever met haar unieke inzicht in de geest van een roofdier. Dit meeslepende verhaal is alles wat een thriller zou moeten zijn.”
– Hilary Davidson, bestsellerauteur van de Washington Post

Het Raadsel

Format: audioboek, e-book & print
aISBN: 9788728465776
eISBN: 9788728566268
ISBN: 9788727112497
Verteld door: Christel Schimmel
Release date: 4 september 2023

Op haar zestiende wist FBI-agent Nina Guerrera te ontsnappen aan een seriemoordenaar. Jaren later verspreidt een video van het incident zich razendsnel op het internet.

Door het filmpje krijgt ze niet alleen talloze nieuwe bewonderaars voor haar gevechtskunsten, maar ook blijkt de man die Nina elf jaar geleden probeerde te ontvoeren haar nog nauwlettend in de gaten te houden. Vastberaden om zijn verloren prijs terug te krijgen, pleegt hij een gruwelijke moord om haar in het onderzoek te betrekken, maar zijn ziekelijke spel is nog maar net begonnen. En hij maakt gebruik van het internet om het publiek uit te nodigen om mee te spelen…


Neem voor meer informatie over deze titels of onze volledige catalogus contact op met Fenna Farenhorst via fenna.farenhorst@sagaegmont.com  

Vergelijkbare berichten