| | |

Feelgood kersttitels van Saga Egmont

Saga brengt dit jaar een aantal prachtige kerstverhalen uit, die je helpen met het verspreiden van de kerstfeer. Of je nu kerst wilt vieren in Nederland, op een Scandinavisch eiland of in een fantasiewereld – wij hebben het voor je!

Dit zijn de ideale aanvullingen op je kerstroutine. Neem een pauze van het zingen van kerstliedjes en het inpakkken van cadeautjes. Ga lekker zitten met een warm drankje en luister naar deze prachtige verhalen.

Emelie, een moeder van drie, is haar leven behoorlijk beu. Sinds de vader van haar kinderen naar Gambia is vertrokken, heeft ze moeite om alle ballen in de lucht te houden. Het valt niet mee om de eindjes aan elkaar te knopen, haar baan is saai en ondanks aandringen van haar oudste dochter durft ze niet aan Tinder te beginnen. Maar net wanneer alles uitzichtloos lijkt, ontvangt ze een onverwachte brief – een brief die haar leven voorgoed zal veranderen. Het blijkt dat Emelie een huis op het eiland Sardinön heeft geërfd. Maar bij aankomst krijgt ze de schrik van haar leven. Het huis zit namelijk tot de nok toe vol met kerstspullen!

Het einde van het jaar zou in het teken moeten staan van de gezelligheid die de feestdagen met zich meebrengen. Voor Lucy is dat helaas niet zo. Ze wordt uit haar huis gezet, zit zonder baan en heeft geen idee waar ze tijdens de feestdagen heen kan gaan. Na het verlies van zijn vrouw is William gedwongen zijn dochter alleen groot te brengen, maar hij verdwijnt liever in zijn werk. Daarom gaat hij op zoek naar een geschikt kindermeisje. Als Lucy zijn pad kruist, weet hij meteen dat zij de perfecte kandidaat is. Lucy zet zijn leven volledig op z’n kop en maakt hem voor het eerst iets duidelijk: zijn dochter is het allerbelangrijkst.

Chloë gaat een andere kerstperiode tegemoet dan ze had verwacht. Ze kan niet bij haar ouders op bezoek en heeft zich erbij neergelegd dat het eenzaam zal zijn dit jaar. Tijdens haar zoektocht op het internet naar een nieuwe dierenvriend wordt ze betoverd door een paar hondenogen dat ze maar niet uit haar hoofd kan zetten. Ze haast zich naar het asiel om de lieve hond te adopteren en opnieuw botst ze op een paar prachtige ogen: die van Michael… Maar liefde in deze bijzondere tijden kan niet. Of wel?

On the first, second, third (etcetera) day of Christmas, my true love gave to me…Twaalf Nederlandse auteurs zijn “allen tezamen gekomen” om fans van young adult verhalen te voorzien van genoeg leesvoer voor de hele kerstperiode! Voor alle twaalf dagen van kerst is er een verhaal te lezen. De verhalen bevatten zonder uitzondering een sprankje magie, of het nu om een magische liefde, een midwinterfeest, een kerstboomboerderij, een mysterieuze sneeuwkoningin of een afgelegen dorpje in Canada gaat. Laat jij je ook meevoeren door deze wintermagie?

Vergelijkbare berichten