| |

Laat je verbeelding de vrije loop met deze 3 magische SciFi & Fantasy audioboeken

De genres waarin alles mogelijk is – niet alleen wordt in Science Fiction en Fantasy je verbeelding op de proef gesteld, je wordt ook meegenomen naar andere werelden in een compleet andere dimensie of tijd. De volgende drie boeken laten lezers en luisteraars kennismaken met allerlei avonturen: van episch en politiek gedreven sciencefiction verhalen tot spannende avonturen voor kinderen en een moderne blik op oude geloofsovertuigingen – variërend van wereldwijd bekende en bekroonde verhalen tot een hedendaags verhaal voor de jeugd en geschreven door een Vlaamse auteur.

Niet één, maar zes epische delen over huis Atreides, huis Harkonnen, de verslavende specie melange en zandwormen op de planeet Dune. En het begint bij dit eerste deel. Dune werd met een Nebula Award (1965) en Hugo Award (1966) bekroond en is een van de klassiekers in sciencefiction.

Saga Egmont heeft alle 6 Dune-titels als audiobook uitgebracht  
Deel 1 is verfilmd in 2021 met Zendaya en Timothée Chalamet! Deel 2 komt uit in 2023
Voor fans van George Orwell, Andy Weir en J.R.R. Tolkien 

Hella gaat met haar broertje en ouders op vakantie, maar onderweg worden ze door een storm overvallen. Gelukkig komen ze het Rotshotel tegen, en ze besluiten om daar te overnachten. Er zijn nog meer gezinnen in het hotel gestrand. Alles lijkt normaal tot het gebouw van de grond loskomt en de lucht in schiet. En dan verdwijnen ook nog eens zomaar alle ouders…. 
Wees maar niet bang. Of toch wel? 👻

Voor luisteraars vanaf 9 jaar
Deel 2 van het hotel op de rots-serie beschikbaar vanaf februari 2023

Evan Michaels wordt langzaamaan gek. Hij heeft herinneringen die niet de zijne zijn. Net op tijd wordt hij gevonden door Poppy, die net als hij is en beter begrijpt wat er aan de hand is: beiden hebben het vermogen om zich dingen te herinneren uit hun vorige levens. Evan en Poppy gaan op zoek naar anderen zoals zij… maar wat ze vinden zijn onverzoenlijke vijanden. 

Verfilmd als “Infinite” en met Mark Wahlberg in de hoofdrol

Neem voor meer informatie over deze titels of onze volledige catalogus contact op met Fenna Farenhorst via fenna.farenhorst@sagaegmont.com  

Vergelijkbare berichten