| |

Stap in de wereld van Barbie met Saga – Een reis naar een wereld vol zelfvertrouwen en avontuur

Sinds 1959 inspireert Barbie kinderen om alles te worden. Van popster tot president, astronaut tot zoöloog, er is geen glazen plafond dat Barbie niet heeft doorbroken. Vandaag de dag, met meer dan 250 carrières, blijft ze het grenzeloze potentieel in elk meisje inspireren. Onze Barbie-titels zijn geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar.

Het merk Barbie staat gelijk aan top entertainment en heeft een wereldwijde naamsbekendheid. We zijn verheugd om onze rijke collectie Barbie-titels met jou te delen. Elk verhaal herhaalt één belangrijke boodschap: elk kind kan alles worden waar het zijn zinnen op heeft gezet. De Barbie e-books en audioboeken zitten boordevol avontuur en fantasie – perfect om elk kind vanaf 3 jaar te vermaken.

Lees meer over onze Barbie bestsellers

Barbie – Volg je dromen – Grote dromencollectie

Format: audioboek & e-book
aISBN: 9788726850550
eISBN: 9788726850222
Verteld door: Marieke Frankema
Release date: Nu beschikbaar

Ga op avontuur met Barbie terwijl ze van alles probeert, van paardrijden tot dansen en schaatsen!
Zoals altijd met de steun van haar beste vriendinnen. Jij kunt ook alles worden, durf te dromen!

Barbie Star Light Avontuur

Format: audioboek & e-book
aISBN: 9788726850598
eISBN: 9788726850185
Verteld door: Mariek Frankema
Release date: Nu beschikbaar

Er was eens, op de verre planeet Para-Den, een heel bijzonder meisje met de naam Barbie. Barbie woonde bij haar vader. Het getalenteerde meisje bracht de dagen door met het zorgen voor de vele bijzondere dieren op de planeet, terwijl ze oefende met vliegen op een hoverboard.

Op een dag werd Barbie opgeroepen door Koning Constantijn, die hulp nodig had om te voorkomen dat de sterren verdwijnen! Ondanks al haar talenten was Barbie behoorlijk nerveus, omdat ze nog nooit van Para-Den af was geweest. Kon ze de moed verzamelen om weg te gaan en de sterren te redden?

Barbie Dreamtopia

Format: audioboek & e-book
aISBN: 9788726850604
eISBN: 9788726850178
Verteld door: Marieke Frankema
Release date: Nu beschikbaar

Het is de dag voor de verjaardag van Chelsea, en ze speelt in de tuin met haar vrienden Jace en Zoie. Chelsea kijkt uit naar het feestje morgen, maar wat moet ze voor haar verjaardag wensen? Plotseling bemoeit haar buurjongen Otto zich er mee, en hij stelt voor dat ze al het speelgoed van de wereld moet wensen. Plagend voegt hij daar aan toe dat hij anders haar kaarsjes wel zou uitblazen en haar wens zou stelen!

Die nacht maakt Chelsea zich zorgen dat Otto dit daadwerkelijk zou doen, en ze probeert snel een wens te bedenken. Misschien helpt een uitstapje naar Dreamtopia haar aan een goed idee?

Barbie – Prinses in het Popsterrenkamp

Format: audioboek & e-book
aISBN: 9788726850628
eISBN: 9788726850154
Verteld door: Marieke Frankema
Release date: Nu beschikbaar

Courtney is een prinses die per ongeluk terechtkomt in een popsterrenkamp. Erika is een popster die in het Koninklijke Kamp belandt. Kunnen de meisjes samenwerken om beide kampen te redden als die met elkaar de strijd aangaan?

Neem voor meer informatie over deze titels of onze volledige catalogus contact op met Fenna Farenhorst via fenna.farenhorst@sagaegmont.com  

Vergelijkbare berichten