| |

De auteur die je op het puntje van je stoel houdt: James Patterson

Met trots introduceert Saga de meester van spanning en intrige: James Patterson. Saga heeft al heel veel titels van deze wereldberoemde auteur gepubliceerd als e-book en audioboek, maar zal in 2023 verder gaan met series zoals de Women’s Murder Club en Alex Cross. Beide thrillerreeksen zijn ook succesvol verfilmd. Ontdek de wereld van James Patterson, de meesterverteller van meeslepende misdaad- en thrillerverhalen!

Over James Patterson

James Patterson (1947) is een Amerikaanse auteur en filantroop. Sinds 1976 heeft hij meer dan 200 boeken gepubliceerd, waarvan er in totaal meer dan 300 miljoen exemplaren zijn verkocht. Maar liefst 76 titels stonden op nummer 1 op de bestsellerlijst van de New York Times, waaronder President vermist, dat hij samen met Bill Clinton schreef. Deze cijfers maken hem een van de meest succesvolle en best verkopende auteurs ooit.

Maak kennis met 5 top e-books en audioboeken van James Patterson.

“Weer een boek van Patterson dat je niet kan wegleggen. Ik heb het boek in 1 keer uitgelezen en, zoals hierboven al werd geschreven, ook ik moest even bijkomen van dit verhaal. Echt fantastisch! Ik kijk erg uit naar het volgende boek…kan bijna niet wachten.”
**** review op Hebban over Zomer van verraad
Een vriendin had me meerdere malen aangegeven dat ik deze reeks eens moest gaan lezen. Deel 1 is nu uit en het vraagt absoluut naar meer. Wat een heerlijk boek, makkelijk geschreven, korte hoofdstukken, vol spanning en ik werd meerdere malen op een dwaalspoor gezet. Het plot zat zeer goed in elkaar”
***** review op Hebban over De eerstverlorene

Partnerruil

Format: audioboek & e-book
aISBN: 9788726622096
eISBN: 9788726569988
Verteld door: Frank Rigter
Release date: Nu beschikbaar

Detective Jacob Kanon maakt zich klaar voor een reis door Europa, maar niet eentje waar hij zich op verheugt. In Rome, Parijs, Kopenhagen en Frankfurt zijn er in korte tijd meerdere jonge koppels vermoord, waaronder Jacob’s dochter en haar vriend. De enige aanwijzing die hij heeft is een ansichtkaart van de daders. Wanneer Dessie Larsson, een Zweedse journaliste, ook een ansichtkaart ontvangt, proberen ze samen de daders te ontmaskeren. Lukt het Jacob om gerechtigheid te vinden voor zijn overleden dochter?

Zomer van veraad

Format: audioboek & e-book
aISBN: 9788728350133
eISBN: 9788728349892
Verteld door: Bart Oomen
Release date: Nu beschikbaar

Ned Kelly werkt als badmeester in een luxueus resort in Florida en ontmoet daar de vrouw van zijn dromen. De liefdesrelatie voelt in alle opzichten perfect, behalve dat zij gewend is aan kaviaar en Manolo Blahniks, en hij aan hamburgers en teenslippers. Dus als zijn neef vraagt of hij mee wil doen met een plan om snel geld te verdienen gaat hij al snel overstag. Maar de overval gaat vreselijk mis. Gedwongen om weg te rennen van zijn stad en de vrouw op wie hij verliefd is geworden, realiseert Ned zich dat alleen afstand en geheimhouding zijn leven kunnen redden.

Deel 1 van de Alex Cross-serie: Slaap kindje, slaap

Format: audioboek & e-book
aISBN: 9788726622133
eISBN: 9788726914443
Verteld door: Frank Rigter
Release date: 31 juli 2023

Alex Cross is een Afro-Amerikaanse detective en psycholoog. Hij werkt als Senior Agent voor de FBI, terwijl hij ook nog privé-patiënten ontvangt. In deze reeks van succesauteur James Patterson vecht Cross tegen misdadigers die zijn gezin of zijn staat bedreigen. Een rode draad in de reeks is de onopgeloste moord van Alex’ eerste vrouw. Zijn aartsvijand is The Mastermind, Kyle Craig, die op Alex’ ondergang uit is.

Deel 1 van Women’s Murder Club: De eestverlorene

Format: audioboek & e-book
aISBN: 9788726622188
eISBN: 9788726891638
Verteld door: Inge Ipenburg
Release date: Nu beschikbaar

Vier vrouwen, één missie. Inspecteur Lindsay loopt vast in haar onderzoek naar de brute moorden op drie pasgetrouwde stellen. Om de seriemoordenaar te grazen te nemen, besluit ze met andere experts de zaak te bespreken: patholoog-anatoom Claire, journalist Cindy en openbaar aanklager Jill. Ondanks dat het onderzoek vanaf dat moment niet meer volgens de officiële regeltjes verloopt, vinden ze vele aanwijzingen naar de dader. Maar zijn de vier vriendinnen nog wel veilig voor de moordlustige dader?

Bikini

Format: audioboek & e-book
aISBN: 9788726622126
eISBN: 9788727083209
Verteld door: Jeroen Kramer
Release date: 14 juli 2023

Niets is wat het lijkt op de prachtige stranden van Hawaii waar een supermodel tijdens een fotoshoot plotseling verdwijnt. Wanneer journalist Ben Hawkins naar Hawaii reist om zijn eigen onderzoek te doen naar de vermissing, wordt zijn moraal op de proef gesteld door de moordlustige dader. Sluit hij een deal met de duivel voor zijn eigen gewin?

Neem voor meer informatie over deze titels of onze volledige catalogus contact op met Fenna Farenhorst via fenna.farenhorst@sagaegmont.com  

Vergelijkbare berichten