| |

De Smurfen zijn gearriveerd bij Saga Egmont! 

De Smurfen verhalenbundel is een uitstekende collectie korte verhalen voor jonge kinderen en iedereen die van een goede klassieker houdt. Perfect voor ieder moment van de dag om naar te luisteren! 

– De gehele Smurfen collectie heeft wereldwijd 25 miljoen boeken verkocht .

– Perfect voor jonge lezers, lastige lezers en fans. 

– Wereldberoemd en enorm populair. 

– In meer dan 30 landen vertaald. Saga heeft de audioboeken uitgebracht in het Vlaams en het Nederlands. 

Maak je klaar voor de avonturen uit het Smurfendorp met Smurfin, Grote Smurf, Muzieksmurf, Potige Smurf, Dichtersmurf, Lolsmurf en alle andere kleine blauwe wezentjes. Veel smurfplezier!

Met spannende verhalen over vriendschap, boze tovenaars en een brug die altijd gerepareerd moet worden, zal deze bundel van vijf verhalen je altijd blijven verassen! 

Trek je mooiste ruimtepak aan en doe mee aan de Smurfenpret met verhalen vol magie, drankjes en glimmende kristallen bollen. Een bundel die zeker in de smaak zal vallen met verhalen over vriendschap, trollen en boze koningen.

Pak de dichtstbijzijnde paraplu en maak je klaar om samen met Papa Smurf, Smurfin en al je favoriete Smurfvrienden verhalen te vertellen over vriendschap, magie en drankjes.

Met spannende verhalen over vriendschap, een betoverde tuin en een onbreekbare spiegel zal deze magische bundel van vijf verhalen zeker in de smaak vallen met verhalen over magie, toverdranken en boze tovenaars.

Hartverwarmende verhalen over vriendschap, mysterieuze feeën en kerstliederen. Deze bundel van vijf verhalen zit boordevol spannende avonturen met magie, toverdrankjes en vriendschap.

Hou je vast en ga mee met Papa Smurf, Smurfin en alle andere Smurfen in deze vijf nieuwe spannende verhalen over vriendschap, magische drankjes en de zoektocht van een heks naar liefde. 

Neem voor meer informatie over deze titels of onze volledige catalogus contact op met Fenna Farenhorst via fenna.farenhorst@sagaegmont.com  

Vergelijkbare berichten