| |

Feelgood boeken om verliefd op te worden

Vier jij Valentijnsdag? Ben je op zoek naar een romantisch boek om in de stemming te komen? Wij hebben een perfecte collectie hedendaagse romantiek boeken voor je om te ontdekken! Het kan zelfs liefde op het eerste gezicht zijn, want we geven je een exclusieve blik op de eerste regels van elk van deze boeken!

Hier is het overzicht van onze must-listen en must-read feelgood boeken:

“‘Schiet op jongens, hebben we alles?’ Normale stem, schel als altijd. Ze had het wel kunnen uitschreeuwen, maar dat kon niet. Tijd, ze had tijd nodig.”

Hoe kan haar man Ben, na een huwelijk van twintig jaar, Rose van de één op andere dag verlaten? De roman ‘In het begin’ vertelt over een ongelukkig huwelijk en hoe Rose als alleenstaande moeder haar leven weer op de been probeert te krijgen.

“Stenen. Niet het glinsterende soort edelsteen dat Flora had gehoopt te dragen aan de ringvinger van haar linkerhand dit weekend. De donkere, grillige stenen die uit de schuimende grijze zee in Wales omhoog kwamen waren meer het type dat Flora Bexton, kapster (die ontslag had genomen – zeker niet ontslagen was) naar het hoofd van haar vriend (gedumpt – compleet en onherroepelijk gedumpt) wilde gooien, na de niet zo fijne verrassing die hij haar had gegeven.”

De perfecte, romantische vakantie waar Flora op gehoopt had eindigt in een drama. Uit wraak steelt ze de motor van haar vriendje en vlucht naar de kust van Wales voor een welverdiende vakantie voor één.

“Acht jaar lang droomde ik over brand. Bomen vatten vlam als ik erlangs liep, oceanen brandden. De stroperige rook sloeg neer op mijn haar terwijl ik lag te slapen, zodat een wolk van geur op mijn kussen achterbleef als ik opstond. “

Welke bloem past bij jouw emotie? Victoria Jones is de enige die het weet! Op achttienjarige leeftijd vindt ze een baantje als bloemist en weet door haar diepe connectie met bloemen zich open te stellen voor mensen. De Victoriaanse taal van bloemen is de enige taal die ze spreekt, totdat een mysterieuze bloemenhandelaar haar hart verovert. Durft ze haar trauma’s onder ogen te zien voor haar laatste kans op geluk en liefde?

“‘Jouw probleem, Olivia, is dat je een te grote fantasie hebt.’ ‘Helemaal niet,’ zei Olivia Joules opstandig. Barry Wilkinson, hoofdredacteur buitenland van The Sunday Times, leunde achterover in zijn stoel, probeerde zijn hangbuikje in te houden, staarde over zijn leesbril naar de verongelijkte figuur die voor hem stond en dacht: ‘en je bent een onvoorstelbaar lekker ding.”

Van de auteur van Bridget Jones’ Diary.
Met haar magistrale schoonheid en verbluffende fantasie maakt journaliste Olivia Joules de mediawereld onveilig. Wanneer ze onderzoek doet voor een artikel over een nieuwe gezichtscrème, komt ze de mysterieuze Pierre Ferramo tegen. Ze wordt overrompeld door zijn charme en verleidingskracht. Toch voelt ze achterdocht in zich opborrelen en plotseling zijn haar zinnen op scherp gezet. Zou het kunnen dat Ferramo eigenlijk een terrorist is, die het gemunt heeft op de westerse beschaving? 

“Met bebloede kleren en de schrik nog in de benen staat Victoria Wood in het holst van de nacht langs een verlaten rijweg. De achtjarige Johnny omklemt, nog half versuft, haar hand.”

Victoria overleeft samen met de zoon van haar werkgever een auto-ongeluk en begint voor de jongen te zorgen, die nu vaderloos is. Meneer Peter is zo vriendelijk om de twee een verblijfplaats aan te bieden. Toch is de verloofde van Meneer Peter, verre van aardig tegen Victoria, die langzaamaan gevoelens begint te ontwikkelen voor de man des huizes. Deze roman uit de 20e eeuw is geschreven onder één van de pseudoniemen van Ida pollock.

Een must read voor fans van literaire romantiek en onverwachte wendingen!

Neem voor meer informatie over deze titels of onze volledige catalogus contact op met Fenna Farenhorst via fenna.farenhorst@sagaegmont.com  

Vergelijkbare berichten